資源簡介 鄂爾多斯市西四旗2024~2025學年第一學期期中聯考試卷高一英語考生注意:1.本試卷分選擇題和非選擇題兩部分。滿分120分,考試時間100分鐘。2.答題前,考生務必用直徑0.5毫米黑色墨水簽字筆將密封線內項目填寫清楚。3.考生作答時,請將答案答在答題卡上。選擇題每小題選出答案后,用2B鉛筆把答題卡上對應題目的答案標號涂黑;非選擇題請用直徑0.5毫米黑色墨水簽字筆在答題卡上各題的答題區域內作答,超出答題區域書寫的答案無效,在試題卷、草稿紙上作答無效。4.本卷命題范圍:外研版至必修第一冊Unit 2。第一部分 閱讀(共兩節,滿分50分)第一節(共15小題;每小題2.5分,滿分37.5分)閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中選出最佳選項。AFour Cool LanguagesChineseAround 1.4 billion people speak Chinese. Chinese is a tonal (聲調的) language, meaning that changing the tone of just one syllable (音節) can affect a word’s meaning. Chinese writing has ancient roots, which is thought to have developed starting around 2000 B. C.ArabicOver 370 million people speak Arabic. Written Arabic uses a cursive-style font (連筆) that looks more like artworks than writing. Arabic is written from right to left rather than left to right, making it different from many other languages.EnglishAround 379 million people speak English as a native language (母語). It’s an official language in a huge number of other countries.English is the most widely spoken second language, with over a billion people speaking it as a non-native language. That means around twice as many people speak English as a second language than people who speak it as a first language.ItalianNearly 68 million people speak Italian. If you play music or sing, chances are that you already know a lot of Italian because many familiar musical terms are actually Italian.Not only will learning Italian help you pick up vocabulary, but it will also help you understand the meanings of musical terms in greater depth.1.What is a feature of Arabic A.It doesn’t have cursive-style fonts. B.It helps artists with their artworks.C.It is written from right to left. D.It is closely related to music.2.Which language is the most widely used as a second language in the world A.Arabic. B.English. C.Chinese. D.Italian.3.What’s the number of people who speak Italian A.Nearly 68 million. B.Around 370 million. C.Over 379 million. D.Around 1.4 billion.BValentina is 9 years old living in Plano, Texas with her parents. She loves Beatrice, an American Girl doll (洋娃娃) very much. But Valentina left her beloved doll behind by chance during a flight earlier this summer. Rudy and Dominguez, Valentina’s parents, tried everything they could to reunite their daughter with her best friend, Beatrice.“Beatrice means a lot to me. She brings me happiness and she’s my best friend,” Valentina said. “When she was missing, I felt like my heart was broken.”When finding Beatrice was lost, the Texas family immediately searched everywhere for the lost doll with brown hair, including their travel bags, without success. They remembered seeing her on the plane so they called the airline (航空公司), and then sent an email to it.The family also spread the message about the lost doll on the Internet—a message that finally reached pilot James, a first officer for American Airlines who lives not far from Plano.James said he got the chance to help young Valentina locate (定位) Beatrice, who was last seen on July 20 on a plane in Tokyo, where the family had a stopover (中途停留) on their flight back home from Bali, Indonesia.James said he got in touch with the Airlines’ Lost and Found at Haneda Airport in Tokyo and was able to locate the missing doll after two tries. He then took photos with Beatrice in various airports and on flights as he carried her back home to Valentina in Plano, over 5,800 miles away. One Monday, James drove to the Texas family to return Beatrice to Valentina in person. They were all moved for what James had done.4.What can we know about Valentina A.She was sad at losing Beatrice. B.She has brown hair.C.She loved taking photos with Beatrice. D.She lives in Tokyo.5.What did the Texas family do first when finding Beatrice lost A.They sent an email to the airline. B.They got in touch with James.C.They searched their travel bags. D.They spread the message online.6.How did Valentina get her doll back A.She found it at home. B.James sent it back in person.C.She got it from the waiting room. D.Her parents discovered it on the plane.7.How did the Texas family feel about James’ act A.Encouraged. B.Confident. C.Calm. D.Thankful.CSometimes parents wonder if they should really give their children chores (家務活). After all, isn’t it the parents’responsibility to manage the household And don’t children need an opportunity to “just be children” for now because they have the rest of their lives to worry about chores Most children have really bus y schedules. They rush around from one activity to another with little time to clean the house. Despite those concerns, however, giving your children chores may be one of the most important things you’ll ever do.While giving your children chores can certainly take some of the stress off you, that’s not the only reason you should expect your children to do the chores. Studies show chores are good for children. Research from a well-known 75-year Harvard study shows that chores can shape children to be more likely to become happy, healthy and independent adults.Why are chores like sweeping the floor and clearing the table so important to children’s happiness in life One reason is that children feel a sense of achievement when they do their chores. No matter whether they’re making their beds or they’re sweeping the floor, helping out around the house makes children feel capable. Doing chores also helps children feel like they’re part of the team and learn responsibility. Helping family members is good for them and it encourages them to be good adults.Children who do chores gain important life skills that will serve them well throughout their lives. Life skills such as meal preparation, mowing the lawn, or doing the laundry will be important after high school, which helps your children live independently.8.Why does the author raise questions in paragraph 1 A.To express doubts. B.To make a warning.C.To lead in the topic. D.To provide background information.9.What helps children grow up healthily according to research from the Harvard study A.Chores. B.Less homework. C.School activities. D.Learning schedules.10.What does the underlined word “capable” mean in paragraph 4 A.Tired. B.Nervous. C.Having no time. D.Having the ability.11.What does this text focus on A.Skills to deal with chores. B.Advantages of doing chores.C.The importance of life skills. D.Ways to balance study and chores.DSpending time outdoors has long been linked (聯系) to better health. Gardening goes beyond just beautifying outdoor spaces—it can have a deep effect on our physical and mental (身心上的) health.Gardening involves physical activity that works all the main muscle (肌肉) groups, which is helpful for overall health. “Activities such as digging, planting, weeding and harvesting require movement and can help to improve strength,” said Clayton, CEO of an online lawn care company. “Performing these activities regularly can help burn calories, and keep a healthy weight.”Beyond burning calories and building muscle, lots of studies have shown that gardening can improve the immune system (免疫系統). The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) recommends that people get at least 150 minutes of exercise each week, and gardening is listed as a suitable activity. Doing garden work for that time each week can reduce the risk of obesity, high blood pressure and heart disease. Additionally, spending time outdoors makes us get close to natural sunlight, which is important for vitamin D synth.Gardening provides a chance for social connection, too. It can be a shared activity among family members, friends or neighbors, building relationships and a sense of belonging.Gardening also offers cognitive (認知的) benefits. It excites the senses, improves focus and encourages problem-solving and creativity. It provides a chance to learn about plants, ecosystems and the environment, development, developing a deeper understanding and appreciation for nature.12.What is Clayton’s attitude towards gardening A.Supportive. B.Doubtful. C.Unclear. D.Uncaring.13.What does paragraph 3 mainly tell us about gardening A.It improves focus. B.It is a waste of time.C.It can keep a body in shape. D.It helps to reduce the risk of diseases.14.How does gardening affect social connection according to the text A.It contributes to creativity. B.It encourages problem-solving.C.It builds relationships between people. D.It improves people’s awareness of safety.15.What is the best title for the text A.How to Start a Garden B.Choose a Garden or NotC.What Plants Grow Best in a Garden D.Start Gardening and Get the Health Benefits第二節(共5小題;每小題2.5分,滿分12.5分)閱讀下面短文,從短文后的選項中選出可以填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。There are ways to make friends online while also keeping yourself protected. These are the top tips that you can follow to ensure this.Choose the right apps16 . However, not all these apps are good. How can you tell the good apps from the bad ones You should choose apps that only legal (合法的) members can join. This will largely increase your chances of being safe with your new friends.17Don’t wait too long to figure out who your friend really is. If you find this person interesting and would like to continue chatting with him, you need to do a little background research.Trust your feelingThis may seem like a rather old-fashioned idea but it is important. 18 , make it a point to trust what that little voice is telling you. If you have been speaking to someone for a while and you feel uncomfortable, there is probably a reason for that. 19 .Meet your “friend” in a public placeYou can’t completely trust someone that you haven’t actually met before. If you do decide that it is time to meet each other, then you should set up the place at a busy restaurant or coffee shop. 20 , even if you have met. Try to avoid going to an unfamiliar place.A.Do some researchB.Shorten your personal informationC.When you are chatting with someoneD.You should continue to remain in public areasE.There are many apps for you to look for friendshipF.In such a situation, it is best for you to cut off all the contact with that personG.You should also be careful with the type of questions your online friends ask第二部分 語言運用(共兩節,滿分30分)第一節(共15小題;每小題1分,滿分15分)閱讀下面短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中選出可以填入空白處的最佳選項。When Liam fell into the sea during a sailing lesson, he had no idea what he was in for. “I was shaking with 21 ,” said Liam in an interview. 22 , he was wearing a life-jacket, but the water was 23 .The experience left him wondering if he could 24 something that could help people stay warm in water-related accidents. The following spring, Liam 25 his friend Fraser fora class science project. Together they got the 26 of “Life Heat”—a self-heating life-jacket that could one day help someone in a 27 situation.After repeated tests, Liam and Fraser 28 calcium chloride—a chemical (化學品) often used to melt (融化) snow and ice from sidewalks and driveways, which 29 the life-jacket to remain warm underwater. Then they decided to self-test their 30 by jumping into the sea. Their first 31 did not go as planned. “We put in more calcium chloride than we usually do,” said Liam. “We were starting to overheat!” While it wasn’t the result they expected, the test made Liam and Fraser feel 32 .This year they 33 B. C. Science Fairs and won first prize. It was a special moment for Liam and Fraser as they could receive feedback (反饋) from experts to 34 their work. They hoped to turn their invention into business. “We believe that this 35 will be widely used to save more lives,” said Fraser.21.A.anger B.fear C.music D.help22.A.Thankfully B.Undoubtedly C.Secretly D.Finally23.A.salty B.dirty C.cold D.warm24.A.buy B.borrow C.save D.create25.A.caught up with B.looked for C.teamed up with D.cared for26.A.class B.idea C.exercise D.word27.A.famous B.pleasant C.similar D.private28.A.gave up B.came across C.cleaned up D.went across29.A.allowed B.warned C.invited D.accepted30.A.trade B.mark C.agreement D.invention31.A.rule B.race C.try D.sport32.A.hopeful B.nervous C.strange D.lonely33.A.failed B.entered C.managed D.prepared34.A.lead B.copy C.record D.improve35.A.product B.lesson C.machine D.method第二節(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)閱讀下面短文,在空白處填入1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。For the last two weeks, 32 women’s football teams have been playing in stadiums (體育場) across Australia and New Zealand as part of the FIFA Women’s World Cup. Along the way, there have been some 36 (excite) matches, along with several surprises. Now there are only eight teams 37 (leave).This is the 38 (nine) Women’s World Cup. The competition 39 (begin) in 1991 and is held every four years. For the first time ever, the competition is being hosted 40 more than one country. The first match took place in New Zealand. The final match will 41 (hold) at Stadium Australia in Melbourne on August 20.In another change, this year, for the first time ever, 32 teams were invited to compete. In the past, there were only 24 teams. For the eight 42 (country), this was the first time they’d ever made it into the World Cup.Some people criticized (批評) the move, saying the new teams were too weak. But several teams 43 were included for the first time performed (表現) very well—even beating teams that were expected 44 (do) much better. Morocco beat both South Korea 45 Colombia. Morocco is the only one of the new teams to make it into the final 16 teams in the competition.第三部分 寫作(共兩節,滿分40分)第一節(滿分15分)假定你是李華,你的朋友Sofia來信告訴你她很難適應高中生活。請你給她回信,內容包括:1.表示理解;2.提出建議。注意:1.寫作詞數應為80個左右;2.請按如下格式在答題卡的相應位置作答。Dear Sofia,Yours,Li Hua第二節(滿分25分)閱讀下面材料,根據其內容和所給段落開頭語續寫兩段,使之構成一篇完整的短文。There was a girl called Cary, who was a new student in Esmarth Vil, a primary school in a small town.She was the most hardworking girl at her school. Her marks were higher than the others. She was the best, but nobody wanted to be her friend. Her classmates didn’t want to play with her and some even laughed at her. Cary’s teacher Jared didn’t know that.One day, Jared set an exam and Robert, a boy who was the king of all the students, signed his exam paper using Cary’s name, and changed Cary’s name for Robert’s quickly after Cary handed in her paper. It wasn’t noticed by anybody. When Jared returned all the exam papers, everybody was shocked. Cary failed the exam, but the others seemed to be happy with that.The next day, when Cary arrived at school, all the children wanted to be with her and invited her to play with them. Although Cary was surprised, she was happy to play with the other children. During their fun time, Jared suddenly appeared to inform Cary that there had been a mistake, and she hadn’t failed.Jared explained to the students what had happened and punished Robert. After that, they all stopped playing with Cary again.Cary couldn’t stop crying this time and ran to ask her teacher why she couldn’t make friends with good school performance.注意:1.續寫詞數應為150個左右;2.請按如下格式在答題卡的相應位置作答。Jared was sorry to know what had happened to Cary.After hearing Jared’s story, all the children decided to change themselves.鄂爾多斯市西四旗2024~2025學年第一學期期中聯考試卷·高一英語參考答案、提示及評分細則參考答案1.C 細節理解題。根據Arabic中“Arabic is written from right to left rather than left to right…”可知,阿拉伯語從右往左寫。2.B 細節理解題。根據English中“English is the most widely spoken second language… That means around twice as many people speak English as a second language than people who speak it as a first language.”可知,作為第二語言使用最廣泛的是英語。3.A 細節理解題。根據Italian中“Nearly 68 million people speak Italian.”可知,近6800萬人說意大利語。4.A 細節理解題。根據第二段“…Valentina said. ‘When she was missing, I felt like my heart was broken.’”可知,Valentina丟失洋娃娃后很傷心。5.C 細節理解題。根據第三段“When finding Beatrice was lost, the Texas family immediately searched everywhere for the lost doll with brown hair, including their travel bags, without success.”可知,Valentina一家人得知洋娃娃丟失后,他們立刻搜查了旅行包。6.B 細節理解題。根據最后一段“One Monday, James drove to the Texas family to return Beatrice to Valentina in person.”可知,James親自把洋娃娃送還給Valentina。7.D 細節理解題。根據最后一段“They were all moved for what James had done.”可知,Valentina的家人對James非常感激。8.C寫作意圖題。首段是通過反問的方式來引出話題。9.A 細節理解題。根據第三段“Research… shows that chores can shape children to be more likely to become happy, healthy and independent adults.”可知,研究表明,做家務活有利于孩子們健康成長。10.D 詞義猜測題。根據畫線詞前“One reason is that children feel a sense of achievement…”可推斷,畫線詞的意思為Having the ability。11.B主旨大意題。通讀全文可知,文章主要講了做家務活帶來的好處。12.A 觀點態度題。根據第二段“‘Activities such as digging, planting, weeding and harvesting require movement and can help to improve strength,’ said Clayton…”可知,Clayton對園藝活動持“支持的”態度。13.D 段落大意題。根據第三段“… lots of studies have shown that gardening can improve the immune system (免疫系統)… Doing garden work… can reduce the risk of… disease.”可知,本段主要講園藝活動有助于降低患病的風險。14.C 細節理解題。根據第四段“Gardening provides a chance for social connection, too. It can be… building relationships and a sense of belonging.”可知,園藝活動對社交的影響是它可以建立人們間的關系。15.D 標題判斷題。通讀全文,尤其是第一段“Gardening goes beyond just beautifying outdoor spaces—it can have a deep effect on our physical and mental (身心上的) health.”可知,文章主要講進行園藝活動有利于身心健康。16.E 根據空后“However, not all these apps are good.”和選項中照應詞apps可知,E項“有很多應用程序可以幫助你尋找友誼”符合。17.A 根據小標題下面的內容,尤其是“… you need to do a little background research.”可知,A 項“做一些調查”適合作本段小標題。18.C 根據空后“… make it a point to trust what that little voice is telling you.”可知,C項“當你在和別人聊天時”符合。19.F 根據空前“If you have been speaking to someone for a while and you feel uncomfortable, there is probably a reason for that.”可知,F項“在這種情況下,你最好中斷與那個人的所有聯系”符合。20.D 根據空后“… Try to avoid going to an unfamiliar place.”可知,D項“你應該堅持在公共場所見面”符合。21.B “我嚇得(fear)渾身發抖,”Liam在采訪中說道。22.A 幸虧(Thankfully)他穿了救生衣,但是海水冰冷刺骨(cold)。23.C 見上題解析。24.D這次經歷讓他不禁思索能否發明(create)一種裝置——當人們遭遇水上事故時,能幫助他們保暖。25.C 第二年春季,Liam和他的朋友Fraser在一個班級科學活動上通力合作(teamed up with)。26.B 他們共同提出Life Heat的理念(idea)——幫助人們擺脫類似(similar)險情的自熱救生衣。27.C 見上題解析。28.B 經過反復測試后,Liam和Fraser在無意中發現(came across)氯化鈣——一種常用作道路融冰劑的化學物質,可以讓(allowed)救生衣在水下產生熱量。29.A 見上題解析。30.D 隨后他們決定跳入海中自測這項發明(invention)。31.C 首次試驗(try)并不理想。32.A 雖然結果不盡人意,但是他們依舊滿懷希望(hopeful)。33.B 今年他們參加(entered)了B. C. Science Fairs并榮獲一等獎。34.D對Liam和Fraser而言,這一刻意義非凡。他們可以從(評審)專家那里獲取相關的反饋,以改善(improve)他們的設計方案。35.A “我們相信這款產品(product)將來能廣泛應用以挽救更多生命,”Fraser坦言道。36.exciting 37.left 38.ninth 39.began 40.by/ in 41.be held 42.Countries43.which/ that 44.to do 45.and第一節One possible version:Dear Sofia,I know from your letter that you are worried about your high school life. I perfectly understand you are anxious, facing the new school, new friends and new teachers. You may try the following methods to adapt to your high school life well.First of all, try to make friends with those who have a common interest to reduce your loneliness. What’s more, listen to your teachers carefully in class. If there is something difficult in your study, you’d better turn to your teachers for help in time. Besides, trying to develop a hobby is a good choice to adjust yourself to the unfamiliar environment.I hope my advice will be helpful to you.Yours,Li Hua第二節One possible version:Jared was sorry to know what had happened to Cary. He asked Cary to sit down in the office, handing her some tissues, and then asked Cary to tell all the unpleasant things that had happened at school. After Cary poured out her unhappiness, Jared comforted, “You should never keep silent when unhappy things happen at school, and since your academic performance is excellent, why not choose to help the students who are not good at study I believe you can make good friends with them gradually.” After that, Jared led Cary into the classroom and told his students a story about his own childhood that was similar to Cary’s.After hearing Jared’s story, all the children decided to change themselves. They apologized to Cary and followed Cary’s example. After class, Cary offered to help her classmates with their study. All the children began to work hard and their marks got improved. They loved being with Cary, studying, playing and laughing together. They were proud to have a friend who got such good marks and made such a big effort at school.寫作評分細則第一節(滿分 15 分)(一)評分原則1.本題總分為 15 分,按 5 個檔次給分。2.評分時,先根據文章的內容和語言初步確定其所屬檔次,然后以該檔次的要求來衡量、確定或調整檔次,最后給分。3.詞數少于 60 或多于 100 的,從總分中減去 2 分。4.評分時,應注意的主要內容為:內容要點、應用詞匯和語法結構的豐富性和準確性及上下文的連貫性。5.拼寫與標點符號是語言準確性的一個方面,評分時,應視其對交際的影響程度予以考慮。英、美拼寫及詞匯用法均可接受。6.若書寫較差以致影響交際,酌情扣分。(二)各檔次的給分范圍和要求第五檔(13~15 分)——完全完成試題規定的任務。——覆蓋所有內容要點。——應用較多的語法結構和詞匯。——語法結構或詞匯方面有些許錯誤,但為盡力使用較復雜結構或較高級詞匯所致;具備較強的語言運用能力。——有效地使用語句間的連接成分,使全文結構緊湊。——完全達到預期的寫作目的。第四檔(10~12 分)——完成試題規定的任務。——雖漏掉 1~2 個次重點,但覆蓋所有主要內容。——應用的語法結構和詞匯能滿足任務的要求。——語法結構或詞匯方面應用基本準確,些許錯誤主要是因嘗試較復雜的語法結構或詞匯所致。——使用簡單的語句間連接成分,使全文結構緊湊。——達到預期的寫作目的。第三檔(7~9 分)——基本完成試題規定的任務。——雖漏掉一些內容,但覆蓋所有主要內容。——應用的語法結構和詞匯能滿足任務的要求。——有一些語法結構或詞匯方面的錯誤,但不影響理解。——使用簡單的語句間連接成分,使全文內容連貫。——整體而言,基本達到預期的寫作目的。第二檔(4~6 分)——未適當完成試題規定的任務。——漏掉或未描述清楚一些主要內容,寫了一些無關內容。——語法結構單調,詞匯有限。——有一些語法結構或詞匯方面的錯誤,且影響對寫作內容的理解。——較少使用語句間的連接成分,內容缺乏連貫性。——信息未能清楚地傳達給讀者。第一檔(1~3 分)——未完成試題規定的任務。——明顯漏掉主要內容,寫了一些無關內容,原因可能是未理解試題的要求。——語法結構單調,詞匯有限。——較多語法結構或詞匯方面的錯誤,且影響對寫作內容的理解。——缺乏語句間的連接成分,內容不連貫。——信息未能傳達給讀者。{#{QQABbQQQogCAABAAAAgCUQHSCkCQkgACCagOhEAAoAAAyBNABAA=}#}0 分——未能傳達給讀者任何信息;白卷、內容太少,無法評判。——所寫內容均與所要求內容無關或所寫內容無法看清。第二節(滿分 25 分)(一)評分原則1.本題總分為 25 分,按 5 個檔次給分。2.評分時,先根據所續寫短文的內容和語言初步確定其所屬檔次,然后以該檔次的要求來衡量、確定或調整檔次,最后給分。3.詞數少于 120 的,酌情扣分;只寫一段的原則上不超過 10 分。4.評分時,應主要從以下四個方面考慮:(1)與所給短文及段落開頭語的銜接程度;(2)內容的豐富性和關鍵信息的利用情況;(3)應用語法結構和詞匯的豐富性和準確性;(4)上下文的連貫性。5.拼寫與標點符號是語言準確性的一個重要方面,評分時,應視其對交際的影響程度予以考慮。英、美拼寫及詞匯用法均可接受。6.若書寫較差以致影響交際,酌情扣分。(二)各檔次的給分范圍和要求第五檔(21~25 分)——與所給短文融洽度高,與所提供的各段落開頭語銜接合理。——內容豐富,利用了文中的關鍵信息。——所使用語法結構和詞匯豐富、準確,可能有些許錯誤,但完全不影響意義表達。——有效地使用語句間的連接成分,使所續寫短文結構緊湊。第四檔(16~20 分)——與所給短文融洽度較高,與所提供的各段落開頭語銜接較為合理。——內容比較豐富,基本利用了文中的關鍵信息。——所使用語法結構和詞匯較為豐富、準確,可能有些許錯誤,但不影響意義表達。——比較有效地使用語句間的連接成分,使所續寫的短文結構緊湊。第三檔(11~15 分)——與所給短文關系較為密切,與所提供的各段落開頭語有一定程度的銜接。——寫出了若干有關內容,部分利用了文中的關鍵信息。——應用的語法結構和詞匯能滿足任務的要求,雖有一些錯誤,但不影響意義表達。——使用簡單的語句間連接成分,使全文內容連貫。第二檔(6~10 分)——與所給短文有一定的關系,與所提供的各段落開頭語有一定程度的銜接。——寫出了一些有關內容,較少利用文中的關鍵信息。——語法結構單調,詞匯有限,有語法結構和詞匯方面的錯誤,且影響了意義的表達。——較少使用語句間的連接成分,全文內容缺少連貫性。第一檔(1~5 分)——與所給短文和所提供的各段落開頭語的銜接較差。——寫出的內容較少,很少利用文中的關鍵信息。——語法結構單調,詞匯很有限,有較多語法結構和詞匯方面的錯誤,嚴重影響了意義的表達。——缺乏語句間的連接成分,全文內容不連貫。0 分——未能傳達給讀者任何信息;白卷、內容太少,無法評判或所寫內容與所提供內容無關。{#{QQABbQQQogCAABAAAAgCUQHSCkCQkgACCagOhEAAoAAAyBNABAA=}#} 展開更多...... 收起↑ 資源列表 內蒙古鄂爾多斯市西四旗2024-2025學年高一上學期期中考試英語試題.docx 英語寫作評分細則.pdf 縮略圖、資源來源于二一教育資源庫